У США посилили безвізовий режим: названі нові правила
Категорія
Світ
Дата публікації

У США посилили безвізовий режим: названі нові правила

У США посилили безвізовий режим: названі нові правила
Джерело:  Reuters

Вашингтон ввів нові правила для в'їзду у США для громадян 38 країн, що беруть участь в програмі безвізового режиму.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Reuters.

Читайте також: Гучний указ Трампа відгукнувся українцям

Міністерство національної безпеки США зобов'язало всі країни, які беруть участь в програмі "Visa Waiver", перевіряти своїх громадян, які приїжджають з третіх країн, використовуючи контртерористичну базу даних США.

Також у США планують провести оцінку "інсайдерських погроз", які виходять від країн-партнерів. У Вашингтоні хочуть переконатися, що працівники аеропортів і авіації в цих країнах не створюють загрозу для літаків, особливо тих, які пов'язані з США.

Крім цього, американські власті мають намір позбавити права на безвізові поїздки всіх громадян, які перевищили можливий термін перебування в США. У категорії порушників більшою мірою переважають громадяни Греції, Угорщини, Португалії та Сан-Марино.

Слід зазначити, що безвізова програма "Visa Waiver" дозволяє громадянам європейських країн здійснювати поїздки в США без візи терміном на 90 днів.

Раніше президент США Дональд Трамп закликав уряд закрити лотерею "Green Card", щоб припинити ланцюгову міграцію в Америку.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Держдепі США посилили правила отримання віз.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?