Росія думає про перепродаж "боргу Януковича"
Категорія
Економіка
Дата публікації

Росія думає про перепродаж "боргу Януковича"

Росія думає про перепродаж "боргу Януковича"
Джерело:  РІА Новини

У Міністерстві фінансів Росії заявили, що компроміс з обов'язку України в $3 млрд можливий, якщо його викупить інша країна.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини.

Читайте також: Лондонський суд відклав винесення проміжного рішення у справі про "борг Януковича"

Заступник міністра Сергій Сторчак підкреслив, що РФ готова обговорювати варіанти позасудового врегулювання українського боргу. За його словами, на даний момент переговори про це ведуться через посередників.

Так, Росія може прийняти гроші або цінні папери іншої країни, яка в силу особливих відносин з Україною готова взяти на себе український борг.

Нагадаємо, що в 2013 році тодішній президент України Віктор Янукович домовився з Росією про виділення кредиту в $3 млрд через розміщення цінних паперів. Гроші повинні були бути повернуті в 2015 році.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Україна виплатила 1,16 млн фунтів стерлінгів в рамках судового розгляду в справі "боргу Януковича".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?