В окупованому Криму селевий потік зніс з дороги десятки авто: з'явились фото та відео
Категорія
Події
Дата публікації

В окупованому Криму селевий потік зніс з дороги десятки авто: з'явились фото та відео

В окупованому Криму селевий потік зніс з дороги десятки авто: з'явились фото та відео

В окупованому Криму в ніч на 19 серпня селевий потік зніс з дороги десятки автомобілів на трасі "Грушівка - Судак".

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу кримського управління МНС Росії.

"В результаті складних погодних умов на трасі "Грушівка - Судак", на 18-му км в районі с. Дачне стався сильний схід водно-грязьового потоку на проїжджу частину. В результаті події за межами дороги опинилися близько 15 автомобілів, була потрібна термінова допомога рятувальників", - йдеться в повідомленні.

Внаслідок непогоди автомобілі, які стояли в заторі, були частково затоплені й виведені з ладу.

Російське видання РІА Новости з посиланням на адміністрацію Судака пише, що сходження селевого потоку визнано "надзвичайною ситуацією муніципального характеру". Як зазначається, схід селі був викликаний різким погіршенням погоди у вигляді грози та зливи в районі Судака, Феодосії та Коктебеля.

Читайте також: Путін запропонував створити в Херсонесі "російську Мекку": в мережі сміються

Рятувальники евакуювали з місця НП 44 людини, серед них - 4 дітей, їм організовано проживання та харчування за рахунок адміністрації міста, постраждалі не потребують медичної допомоги.

Внаслідок негоди також підтопило 41 домоволодіння, з охопленням мешканців у 201 особу, з них 38 - діти.

У мережі з'явилося відео, на якому видно, що через сель постраждали близько 30 автомобілів, машини наїхали одна на одну або з'їхали в кювет.

Як повідомляв ONLINE.UA, у п’ятницю, 18 серпня, президент Росії Володимир Путін разом з прем’єр-міністром РФ Дмитром Медведєвим, порушуючи українські закони, приїхали до окупованого Севастополя.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?