Путін і Медведєв в окупованому Криму: з'явились фото
Категорія
Світ
Дата публікації

Путін і Медведєв в окупованому Криму: з'явились фото

Путін і Медведєв в окупованому Криму: з'явились фото
Джерело:  Кремль

У п'ятницю, 18 серпня, президент Росії Володимир Путін разом з прем'єр-міністром РФ Дмитром Медведєвим, порушуючи українські закони, приїхали до окупованого Севастополя.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу президента РФ.

Разом з Путіним та Медведєвим на окупований півострів прибули повноважний представник президента РФ в Південному федеральному окрузі Володимир Устинов і міністр освіти РФ Ольга Васильєва. Зустрічав їх підконтрольний Кремлю так званий "виконуючий обов'язки губернатора" Севастополя Дмитро Овсянников.

Зазначається, що Путін відвідав севастопольську загальноосвітню школу, будівництво якої було розпочато ще до анексії півострова Росією - 5 років тому.

Читайте також: Навальний розповів про розкішне життя сина прес-секретаря Путіна

Як пише російський пропагандист Дмитро Смірнов, Путін ознайомився з експозицією "Історія Херсонеса в античний період" у державному історико-археологічному музеї-заповіднику "Херсонес Таврійський" та провів зустріч з представниками наукових та громадських кіл Севастополя.

Російський лідер також разом з байкерами прокремлівського клубу "Нічні вовки" поклав квіти на території меморіального комплексу "35 берегова батарея". В п'ятницю ввечері президент РФ планує відвідати щорічний музичний фестиваль "Опера в Херсонесі".

Як повідомляв ONLINE.UA, міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров неоднозначно висловився про способи вирішення військового конфлікту на українському Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?