Рабінович: Чому правоохоронні органи розслідують лише одну версію вбивства Вороненкова?
Категорія
Події
Дата публікації

Рабінович: Чому правоохоронні органи розслідують лише одну версію вбивства Вороненкова?

Рабінович: Чому правоохоронні органи розслідують лише одну версію вбивства Вороненкова?
Джерело:  online.ua

До вбивства екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова міг бути причетний злодій в законі, який мав стосунки з його дружиною, заявив народний депутат України, голова підкомітету ВР з прав людини і лідер політичної партії «За життя» Вадим Рабінович.
Про це він розповів в прямому ефірі телеканалу «112 Україна», відповідаючи на запитання телеглядачів програми «Хто кому Рабінович».
«Я хочу розповісти тим дилетантам, які розвалили правоохоронну систему в країні - про всяк випадок, якщо вони не знають, - іншу версію вбивства екс-депутата Держдуми РФ Вороненкова. Дружина вбитого Марія Максакова мала цивільного чоловіка, відомого кримінального авторитета, одного з провідних злодіїв в законі в Російській Федерації на прізвисько Тюріков. Вона забрала від нього дітей. І багато хто свого часу розповідав, що у них у взаєминах не все було так гладко з цим. Не розглядали таку версію?» - заявив нардеп.
За словами Рабіновича, українські слідчі демонструють непрофесіоналізм, розслідуючи лише одну версію цього вбивства. «Шкода, що наші органи не розглядали такої версії. Правда, вона не лягає в вашу канву, але лягає в канву вашої бездіяльності, - підсумував парламентарій, додавши. - У нас склалася система, за якої злочин розкривається задовго навіть до його скоєння. Одразу виходять "штатні гавкальщики" - і починають розповідати. Спочатку оголосили: російський агент, потім виявилося, що у нього посвідчення Нацгвардії. Потім Луценко засумнівався, навіщо з документом йти на злочин. Потім виявилося, що його завербували - і він повернувся служити в армії. І все це за п'ять хвилин дізналися, а до цього два роки не знали. Маячня якась, дилетантство», - переконаний він.
При цьому Рабінович заявив, що правоохоронні органи сьогодні займаються політичними інсинуаціями, замість того щоб розслідувати резонансні вбивства. «В Україні останній розкритий злочин - це вбивство Столипіна в вересні 1911 року, а після цього - тиша. У нашої правоохоронної системи завжди одна версія. Будь-який злочин - Кремль, Путін. А нерозслідувані справи щодо вбивств Калашникова, Бузини, Грабовського, Шеремета. На кого можна? - звалюємо все на Путіна. А треба конкретний злочин розкривати», - резюмував нардеп.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?