В Україні офіційно взялися за путінського генерала
Категорія
Події
Дата публікації

В Україні офіційно взялися за путінського генерала

В Україні офіційно взялися за путінського генерала
Джерело:  ГПУ

Військова прокуратура України повідомила про підозру російському генералу Олексію Завізьону, який раніше очолював "армійський корпус" бойовиків так званої ДНР.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Генеральної прокуратури України.
Завізьон підозрюється за статтями про ведення агресивної війни, участь в терористичній організації і навмисних діях, вчинених з метою зміни меж України, в результаті яких загинуло щонайменше 3 тис осіб, ще 8 тис бійців АТО були поранені, було завдано значних матеріальних збитків державі.
Читайте також: Пу тін роздав генералам нагороди за війну на Донбасі: названі прізвища
"Підозрюваного оголошено в розшук, готується клопотання про надання дозволу на затримання з метою участі в розгляді клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою", - йдеться в повідомленні ГПУ.


Як повідомляв ONLINE.UA, після командування бойовиками на Донбасі генерал-майор Олексій Завізьон "для передачі досвіду" був відправлений на посаду заступника командувача з безпеки прикордонних територій угруповання військ ЗС РФ в Сирії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?