Замах на Геращенко: СБУ спростувала гучні слова нардепа
Категорія
Політика
Дата публікації

Замах на Геращенко: СБУ спростувала гучні слова нардепа

Замах на Геращенко: СБУ спростувала гучні слова нардепа

У Службі безпеки України спростували  заяву народного депутата Антона Геращенко про те, що замах на нього планували ті ж люди в Росії, що організували вбивство журналіста Павла Шеремета.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Українську правду.
Глава СБУ Василь Грицак заявив, що поки не має доказів подібності в справах про замах на Геращенко й вбивство Шеремета.
"Це може бути пов'язано, а може бути не пов'язано. Якщо там ми знайдемо елементи, які будуть нагадувати за способом вчинення або якимось іншим речам, ми побачимо схожість, то обов'язково будемо відпрацьовувати ці речі. Я вам більше скажу, ми і зараз відпрацьовуємо ці речі. Але поки сказати, що ми вже їх знайшли, що ці злочини пов'язані, я, на жаль, не можу", - сказав він.

Читайте також: Замах на Геращенко: Турчинов розповів, кому не можна розслаблятися
Глава СБУ не став коментувати, які свідчення дали затримані у справі про замах на нардепа, зазначивши лише, що зібраних доказів достатньо для того, щоб винуватці "пішли до в'язниці".
Відзначимо, що справу про замах на вбивство Геращенко розслідує Служба безпеки України, а справу про вбивство Шеремета - Національна поліція.
Як повідомляв ONLINE.UA,  Антон Геращенко заявив про те, що не даватиме коментарів з приводу своєї безпеки і безпеки своєї сім'ї, згідно з інструкціями Служби безпеки України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?