В Австралії автомобіль в'їхав у натовп людей, є загиблі: з'явилися фото
Категорія
Світ
Дата публікації

В Австралії автомобіль в'їхав у натовп людей, є загиблі: з'явилися фото

В Австралії автомобіль в'їхав у натовп людей, є загиблі: з'явилися фото
Джерело:  Daily Mail

В австралійському Мельбурні автомобіль в'їхав у натовп пішоходів, в результаті чого три людини загинули, більше 20 отримали поранення, в тому числі 4 дітей.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Daіlу Mail.
Винуватця трагедії затримали. У поліції заявили, що чоловік навмисно в'їхав в пішоходів біля торгового центру, проте з тероризмом це не пов'язано. Також повідомляється, що з одягу на водієві була тільки нижня білизна.
Читайте також: У Фінляндії машина врізалася в натовп людей: з'явилися фото і відео
Повідомляється, що машина виїхала на тротуар на жвавому перехресті в 14:00 за місцевим часом, коли там було багато народу. За словами очевидців, почалася паніка, люди стали ховатися в навколишніх магазинах.
Також стало відомо, що злочинець не тільки намагався задавити людей, а й стріляв по них.
"Він керував червоним легковим автомобілем і в той же час вів вогонь", - заявив представник правоохоронців.
Як повідомляв ONLINE.UA,  на різдвяному ярмарку в Берліні 19 грудня вантажівка в'їхала в натовп людей, у результаті чого загинули 12 осіб. Згодом виявилося, що за кермом вантажівки знаходився терорист.







Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?