Інавгурація Дональда Трампа: онлайн-трансляція, фото і відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Інавгурація Дональда Трампа: онлайн-трансляція, фото і відео

Інавгурація Дональда Трампа: онлайн-трансляція, фото і відео
Джерело:  online.ua

20 січня в США проходить інавгурація новообраного 45-го президента США Дональда Трампа. Церемонія призначена на 12.00 (близько 19.00 за Києвом).
ONLINE.UA стежитиме за подіями.
ДИВІТЬСЯ ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЮ НА РОСІЙСЬКОМОВНІЙ ВЕРСІЇ ONLINE.UA!
09.06- Уже відомо, що після інавгурації, 21 січня, Трамп відвідає штаб-квартиру ЦРУ в Віргінії. Як зазначає телеканал NBC News, це буде перша поїздка Трампа в держустанову в якості глави США.
Відзначимо, гімн США під час урочистої церемонії виконає 16-річна співачка з українським корінням Джекі Іванко. Увечері після офіційного заходу відбудеться бал.
Як повідомив The Independent, Трамп під час церемонії інавгурації складе присягу на Біблії, що належала президентові Авраму Лінкольну.
Крім того, Трамп буде також використовувати Біблію, подаровану йому матір'ю з нагоди закінчення недільної школи в 1955 році.


Цікаво, що 19 січня телеканал CNN "інсценував вбивство президента" - показав репортаж про те, хто отримає президентські повноваження в разі вбивства Трампа під час інавгурації в п'ятницю.


Читайте також

:

У Трампа

зробили важливу заяву про те, чий Крим


За конституцією США, нагадує CNN, якщо президент і віце-президент вбиті або недієздатні, їх замінює спікер палати представників, а за ним слідує тимчасовий голова сенату. Якщо і з ними щось трапляється, обов'язки президента виконують міністри, починаючи з держсекретаря.



Як повідомляв ONLINE.UA,

президент України Петро Порошенко заявив, що сподівається на зустріч з Трампом в наступному місяці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?