Українського депутата помітили на з'їзді любителів "руського миру" за кордоном: опубліковано фото
Категорія
Політика
Дата публікації

Українського депутата помітили на з'їзді любителів "руського миру" за кордоном: опубліковано фото

Українського депутата помітили на з'їзді любителів "руського миру" за кордоном: опубліковано фото
Джерело:  online.ua

Народний депутат від «Опозиційного блоку»  Микола Скорик  був помічений на з'їзді партії соціалістів Молдови, політика якої є лояльною до так званого «руського миру» і президента Росії Володимира Путіна.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook журналістки Маріанни Присяжнюк.


«Нардеп від Оппоблока, екс-регіонал, провідник «руського миру» в Одеській області Микола Скорик сьогодні був помічений на з'їзді партії соціалістів Молдови. Хм .. а як проводите неділю Ви?», - написала Присяжнюк.


«Тут говорять, що Скорик виступив на їх позачерговому засіданні. І, так, там були і «великі друзі» з РФ. Новообраний президент Молдови Ігор Додон якраз висувався на пост глави держави від цієї партії. До речі, в ході передвиборної кампанії Додон назвав Крим російським (хто не пам'ятає), а сам є великим прихильником кремлівської політики», - додала журналістка.


Читайте також:  Скандал: депутат Ради заявив, що Україна знаходиться в окупації


«Раніше Луценко заявляв, що внесе до Верховної Ради подання на зняття депутатської недоторканності зі Скорика в зв'язку зі справою про напад на євромайданівців 19 лютого 2014 року, яким, на думку ГПУ, керував Скорик. Так, а що там? Які новини? А то суцільні «совпаденієнєдумаю», - додала Присяжнюк і опублікувала фото.



Як повідомляв ONLINE.UA,  у вересні Генпрокурор Юрій Луценко заявив, що ГПУ внесе подання до Верховної Ради про зняття недоторканності з депутата від "Опозиційного блоку" Миколи Скорика.


При цьому  радник міністра внутрішніх справ Арсена Авакова Зорян Шкіряк розповів, що справа нардепа від "Опозиційного блоку" Миколи Скорика виключно кримінальна, а також не виключив його роль у створенні проекту про так звану "Новоросію".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?