Савченко вигнали з фракції "Батьківщина"
Категорія
Політика
Дата публікації

Савченко вигнали з фракції "Батьківщина"

Савченко вигнали з фракції "Батьківщина"

Народний депутат Надія Савченко

 виключена з парламентської фракції "Батьківщина" у Верховній Раді.


Про це йдеться в офіційній заяві фракції, передає ONLINE.UA з посиланням на прес-службу "Батьківщини".


«Життя показало, що принципи і політичні переконання Надії Савченко і "Батьківщини" не збігаються», — йдеться в заяві.


При цьому в партії зазначили, що приводом до вигнання депутата стали переговори Савченко з ватажками бойовиків ДНР і ЛНР.


Читайте також: Савченко повинна вмерти для України - журналіст Денис Казанський 

"Батьківщина" виступає категорично проти будь-яких переговорів з терористами, проти амністії вбивць українців, проти легалізації бандформувань на Донбасі", — запевнили в партії.


При цьому в «Батьківщині» зізналися, що Савченко на виборах 2014 року стала першим номером партії «заради визволення української жінки, офіцера з російського полону».


«Минув час довів, що саме високий статус народного депутата і члена ПАРЄ дав можливість підняти питання Надії на вищий світовий політичний рівень, і це разом з боротьбою українського народу призвело до отримання волі. Якщо б було можливо повернути час назад, сьогодні ми б зробили для звільнення Надії те ж саме», — наголошується в повідомленні.


Як повідомляв ONLINE.UA раніше  сама Савченко розповіла про свої переговори з ватажками ДНР і ЛНР, а також про досягнуті з ними домовленості.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?