Військовий Путіна на Донбасі погорів через українського пса: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

Військовий Путіна на Донбасі погорів через українського пса: з'явилися фото

Військовий Путіна на Донбасі погорів через українського пса: з'явилися фото
Джерело:  InformNapalm

У мережі з'явилося розслідування про російському військовому розвідника, який прибув в Горлівку, окуповану бойовиками ДНР, і видав себе фотографіями з української собакою, вигулюючи її вулицями міста і розміщуючи відповідні знімки в соцмережі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  InformNapalm.

Як стало відомо, російського розвідника звуть Сергій Фіногін, він уродженець міста Олександрівськ, Пермського краю. Строкову службу проходив в частинах ВПС Росії, а з 2014 року був контрактником 7-ї російської військової бази в місті Гудаута на території окупованої Абхазії.


У соціальних мережах він зареєструвався під вигаданим ім'ям Ілля і прізвищем матері — Кузнєцов. В архівах мережі одним з місць його проживання вказана українська Горлівка. Судячи з фото, завантаженим в альбом Фіногіна, його бойове відрядження на Донбас почалася в серпні 2016 року. Останнє фото з Гудаути завантажено 20 липня, 30 червня був завантажений знімок з базового табору ростовської угруповання в районі полігону Кадамовский.


Читайте також: В мережі висміяли емблему "спецслужби ДНР": опубліковано фото
Далі йдуть знімки з відрядження, в якому Фіногін, найімовірніше, знаходиться до цих пір.
На фото 10 листопада 2016 року фіно гін знявся на прогулянці з бультер'єром. Ідентифіковано місце прогулянки – Парк культури і відпочинку імені Горького в Горлівці, з характерними лавочками і потрісканим асфальтом.
Є в альбомі також інші знімки з горлівським бультер'єром, періоду серпня-листопада 2016 року. На одному з них Фіногін позує в статутний формі ЗС РФ («цифра») з нарукавной нашивкою у вигляді прапора ДНР.
Також фото Фіногіна можна зустріти і в інших альбомах бойовиків, переважно російських громадян, а також місцевих учасників так званої «Новоросії».

Як повідомляв ONLINE.UA раніше  в мережі було опубліковано фото російських солдат, нагороджених президентом РФ Володимиром Путіним за участь у війні на Донбасі.










Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?