У Росії все частіше чути "який там Крим!" - соратник Навального
Категорія
Світ
Дата публікації

У Росії все частіше чути "який там Крим!" - соратник Навального

У Росії все частіше чути "який там Крим!" - соратник Навального
Джерело:  online.ua

Російський політичний діяч, член центральної ради "Партії прогресу" Олексія Навального Леонід Волков стверджує, що все більше росіян сприймають фразу "Крим наш" в іронічному контексті, оскільки півострів став для них тягарем.
Про це політик розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.
"Крим допомагає, кримський консенсус в російському суспільстві поки що, на жаль, існує. Словосполучення "Крим наш" ще не всі використовують в іронічному контексті. Хоча зараз розмови про вартість моста в Крим нічого, крім злої посмішки, не викликають. Все частіше можна почути: який там Крим, якщо у нас немає третього та десятого?", - сказав Волков.

Читайте також: ЗМІ в окупованому Криму крупно зганьбилися з німецьким "аналітиком": з'явилися фото і відео
Водночас він не заперечує, що Путін використовує або продовжить використовувати Крим для підтримки свого рейтингу.
"Але, все ж, Кримом Путін підчепив потаємні струни пострадянської душі. Перед виборами пропаганда на цьому буде акцентувати увагу, говорити: Путін зробив Росію знову великою! Але чи дасть це багато відсотків? Швидше за все, ні. У них зараз завдання утримувати свої відсотки, не витратити їх", - підкреслив соратник Навального.
Повний текст інтерв'ю читайте на ONLINE.UA: У Путіна думають, як красивіше злити Донбас - російський політик

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?