Названо імена дев'яти зі ста людей, причетних до загибелі MH17 на Донбасі
Категорія
Світ
Дата публікації

Названо імена дев'яти зі ста людей, причетних до загибелі MH17 на Донбасі

Названо імена дев'яти зі ста людей, причетних до загибелі MH17 на Донбасі

Міжнародна слідча група з розслідування загибелі МН17

встановила особи ста чоловік, які можуть мати стосунок до катастрофи літака над Донбасом, також стали відомі імена і позивні двох з них.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу СБУ.


Відзначається, що на цей момент Міжнародна слідча група встановила особи близько 100 чоловік, які можуть бути причетні до загибелі MH17 або транспортування самохідної вогневої установки "Бук". Міжнародна слідча група отримувала відомості про цих людей з різних джерел, наприклад, записи перехоплених телефонних розмов і показання свідків.


Згідно відео, опублікованому прес-службою СБУ, фігурантами справи є Андрій Іванович з позивним "Оріон" та Микола Федорович з позивним "Дельфін", проте прізвища слідству невідомі.



Слідча комісія звернулася з проханням про допомогу до всіх, хто має інформацію про цих людей. Варто відзначити, що на опублікованих записах телефонних розмов прямо не згадується МН17 або установка "Бук".


Російське видання Медуза пише, що Андрій Іванович з позивним "Оріон" згадувався в розслідуванні "Нової газети", опублікованому в липні 2015 року. За даними журналістів, ця людина була військовим радником "комендатури" так званої ЛНР і вела переговори про транспортування "Бука" з Олегом Бугровим (позивні "Олег" або "Пагорб"), колишнім співробітником міліції Луганської області. У розмові з Бугровим, за даними "Нової газети", "Оріон" говорив: "У нас вже є "Бук" - будемо ***** збивати".


Нагадаємо,

російські пропагандисти намагаються перекрутити заяви Міжнародної слідчої групи у справі про загибель МН17 над Донбасом і показати непричетність Росії до катастрофи пасажирського літака

.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше

в мережі були опубліковані перехоплення переговорів бойовиків ДНР, які обговорювали Boeing-777, що розбився на Донбасі

.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?