Ющенко зробив гучні заяви про Тимошенко: з'явилося відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Ющенко зробив гучні заяви про Тимошенко: з'явилося відео

Ющенко зробив гучні заяви про Тимошенко: з'явилося відео
Джерело:  5 канал

Екс-президент України Віктор Ющенко  заявив, що якби лідера "Батьківщині", екс-прем'єр-міністра України Юлію Тимошенко судили в США, то її засудили б до більш ніж 600 років позбавлення волі.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео "5 каналу".


"Я не мав ніколи ні з ким складних відносин. Я поставив прем'єр-міністром того, кого ви хотіли. У чому моя вина? Ви забули, як Тимошенко виносили на руках на Майдан в день моєї інавгурації? Кого я зрадив?", - Сказав Ющенко.


У відповідь на питання про те, чи вважає він своєю більшою помилкою призначення Юлії Тимошенко главою уряду він підкреслив: "Я вважаю, що це людина, яка свого часу найбільшим чином мене зрадив. Я думаю, що якби її судив американський суд, то її засудили б до 635 років ув'язнення".



Нагадаємо, 11 жовтня 2011 року Печерський районний суд міста Києва визнав Тимошенко винною в перевищенні службових повноважень прем'єр-міністра України. Суд засудив Юлію Тимошенко до 7 років ув'язнення, позбавив права обіймати певні посади у державній владі на 3 роки після відбуття основного покарання, а також зобов'язав відшкодувати збиток в 189 млн доларів «Нафтогазу». Після втечі екс-президента Віктора Януковича Тимошенко звільнили.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше глава Закарпатської ОДА  Геннадій Москаль заявляв, що Віктор Ющенко "за передачу влади" Віктору Януковичу отримав $550 млн.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?