Грошей немає: в Москві на відео розповіли, що робитимуть
Категорія
Світ
Дата публікації

Грошей немає: в Москві на відео розповіли, що робитимуть

Грошей немає: в Москві на відео розповіли, що робитимуть
Джерело:  online.ua

Більшість москвичів готові виїхати з Росії, якщо  закінчаться резерви, і в бюджеті РФ не залишиться грошей для виплати зарплат і пенсій.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане на YouTube.


Опитування серед жителів російської столиці провів журналіст Олександр Сотник. В ході опитування багато висловили впевненість в тому, що варіант розвитку подій, при якому в бюджеті грошей не залишиться, є неможливим. "Володимир Володимирович цього не дозволить", - заявив один з опитаних.


Проте, згідно з підсумками опитування, на питання "коли закінчиться все - що ви будете робити?", більшість респондентів відповіли, що поїдуть з Росії.


"Цією відповіддю вони оголили інфантильно-споживчу сутність пост-радянських людей, які не бажають нічого змінювати і нести відповідальність за те, що відбувається в країні, а також - повну відповідність "низів" - "верхам": адже корумповані держслужбовці також мріють "звалити" після того, як грошей в країні не залишиться...", - написав журналіст.



У мережі відреагували на результати опитування. Так, Алекс Повловік написав: "Зрадять всі улюбленого вождя, негідники! А він-то вже для народу як старається! Ночей не спить, ботокса не шкодує! І товариша Собакіна кинуть... Причому половина поїде в ненависну вождем Україну, якої начебто немає!"



Олена Северина: "Тут нагадили - переїдуть в "чисте" місце, де згодом знову напаскудять. Головне - не морочитися!"


Світлана Печенкина: "Слова останньої в інтерв'ю дуже показові. Працює на трьох, буде на п'яти. Поки не здохне. Все ж "затягнемо паски" рулить".


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в Росії також проводили опитування про те, чи відчули росіяни закінчення кризи в Росії, про яке оголосив президент РФ Володимир Путін.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?