У Порошенка повідомили про великі втрати в зоні АТО
Категорія
Україна
Дата публікації

У Порошенка повідомили про великі втрати в зоні АТО

У Порошенка повідомили про великі втрати в зоні АТО
Джерело:  online.ua

За добу в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі загинули троє українських військових, ще 13 бійців ЗСУ отримали поранення, при цьому бойовики зазнали ще більших втрат.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду".
"За минулу добу в результаті бойових дій троє українських військових загинули, ще 13 бійців отримали поранення", - повідомив спікер Адміністрації президента з питань АТО полковник Андрій Лисенко.
За його словами, на всіх напрямках ворог продовжує дотримуватися тактики потужних мінометних обстрілів.
"У другій половині дня найбільш активні бойові дії розгорнулися в Авдіївській промзоні і в околицях Донецького аеропорту. В Авдіївці поранений цивільний. В районі Невельського мінометний обстріл з боку НВФ тривав майже годину", - додав Лисенко.
Спікер АТО також зазначив, що по всьому фронту від Луганського до Пісок українські війська відкривали вогонь у відповідь.
"Втрати противника за минулу добу - знищено сім і поранено шість окупантів зі складу так званого "9-го" полку (в Новоазовську), "3-ї бригади" (Горлівка), "четвертої бригади" (Алчевськ)», - також повідомив Лисенко, передає УНН.
За його словами, найбільших втрат зазнав так званий "дев'ятий окремий штурмовий мотострілецької полк морської піхоти".
«І в результаті порушення правил зберігання мінометних боєприпасів стався підрив боєкомплекту в бліндажі для відпочинку особового складу. В результаті чого загинули шість бойовиків зі складу мінометної батареї цього полку", - повідомив Лисенко.
Він також підкреслив, що встановлені особи деяких поранених бойовиків, зокрема, один бойовик прибув з Волгограда РФ, інший - з Балашихи Московської області.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше радник президента України, директор Центру стратегічних досліджень Володимир Горбулін заявив про збереження загрози масштабної війни з Росією.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?