Президент Ісландії: на Євро-2016 ми грали серцем
Категорія
Спорт
Дата публікації

Президент Ісландії: на Євро-2016 ми грали серцем

Президент Ісландії: на Євро-2016 ми грали серцем
Джерело:  online.ua

Новообраний президент Ісландії Гудні Йоханнессон вважає, що жителі "острова криги" можуть пишатися футболістами національної збірної, незважаючи на поразку від Франції в чвертьфіналі Євро-2016.
Як повідомляє ONLINE.UA, про це він заявив після матчу з Францією.
"Усе насправді прекрасно. Ми - велика країна і можемо грати так завжди, але не сьогодні... Звичайно, ми продовжимо розвивати футбол, який став об'єднуючою грою. Так, зіграти з Францією у чвертьфіналі Євро на головному стадіоні країни - це приголомшливо. Але поки ми зробили тільки перший крок і поступово поліпшуватимемо умови для гри", - сказав Йоханнессон в інтерв'ю сайту "Чемпіонат".


Дивіться: Франция — Исландия — 5:2 Видео обзор матча
Говорячи про виступ Ісландії на Євро-2016, Йоханнессон сказав наступне: "Був упевнений, що все складеться добре. Я знаю силу наших гравців і знаю їх дух. Ісландія грає серцем, нікого не боїться, але всіх поважає".



Президент Ісландії дивився матч разом із іншими ісландцями (фото - championat.com)
Що стосується премій футболістам, то президент Ісландії вважає, що футболісти заробили головне - це повага ісландців.
"Краще для себе вони вже зробили, зробивши історичну подію, яка цінується усіма. Вони закохали в себе ісландців - і це, думаю, головна нагорода", - зазначив Йоханнессон.


До речі, Гудні Йоханнессон є фанатом футбольного клубу "Манчестер Юнайтед" і задоволений, що команду очолив Жозе Моурінью.
"З дитинства вболіваю за "Манчестер Юнайтед". Радий, що в клуб прийшов Моурінью - ми будемо тільки сильніше, провали останніх років не повторяться. Ну а Ібрагімович - взагалі супергравець. З кожним роком він стає все сильніше", - зазначив президент Ісландії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?