В Україні прийняли рішення щодо санкцій проти Росії
Категорія
Політика
Дата публікації

В Україні прийняли рішення щодо санкцій проти Росії

В Україні прийняли рішення щодо санкцій проти Росії
Джерело:  interfax.com.ua

Зважаючи на рішення президента Росії Володимира Путіна продовжити продовольче ембарго до кінця 2017 року, Мінекономрозвитку України запропонувало продовжити дію українських контрсанкцій.
Про це заявила заступник голови МЕРТ, торговий представник України Наталія Микольська, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс-Україна".
"Пропозиція міністерства - продовжити наше ембарго, заходи, які ми застосовуємо у відповідь, на аналогічний термін, на який відповідно Російська Федерація продовжила своє, - сказала Микольська. - Ми з цією пропозицією готові виходити на Кабінет міністрів і розглядати це рішення".
Нагадаємо, для українських товарів російське ембарго діє з 1 січня 2016 року.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в соцмережах посміялися над заявою прем'єр-міністра РФ Дмитра Медведєва про продовження продовольчого ембарго.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?