Ватажок ДНР назвав Київ своїм містом і оголосив про нову "пряму лінію"
Категорія
Україна
Дата публікації

Ватажок ДНР назвав Київ своїм містом і оголосив про нову "пряму лінію"

Ватажок ДНР назвав Київ своїм містом і оголосив про нову "пряму лінію"
Джерело:  online.ua

Ватажок бойовиків ДНР Олександр Захарченко

видав чергову маячну заяву, назвавши Київ «своїм містом», яке було «віддане на розграбування озброєним бандам націонал-радикалів», і пообіцяв 22 червня провести «пряму лінію» з українською столицею.


Про це повідомляє ONLINE.UA посилаючись на інформацію з сепаратистських ресурсів.


«Питання з Києва приходили мені з першої «прямої лінії», ще з Харковом. Я їх відкладав на потім, і тепер їх накопичилося стільки, що мені здається - пора відповісти. Питання різні... хоча переважна більшість - це висловлювання підтримки і пропозиція співпрацювати в боротьбі з незаконною владою», - розповів він.


При цьому Захарченко насмішив заявою, що не відчуває «особливої ​​різниці» при «переході з південного сходу до Києва», не уточнивши, коли був такий перехід.


Ще одним ляпом ватажка бойовиків стала вже звична для нього плутанина з історією.


«Київ - це спочатку російське місто. Ще точніше, з початкових часів це багатонаціональне місто. Тому я завжди сприймав Київ своїм містом, як і більшість людей, не тільки в Україні, а й раніше - в Радянському Союзі і Російській Імперії», - сказав Захарченко.


Пройшовся ватажок ДНР і по подіях Євромайдану, який називає «збройним державним переворотом».


«Київ піддався неймовірному політичного терору, порівнянному, хіба що, з часом нацистської окупації під час Великої Вітчизняної війни», - пафосно заявив він.


Захарченко додав, що вважає за необхідне «звільняти» українську столицю.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше

ватажок ДНР під час «прямої лінії» заявив про претензії ще на одну українську область

.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?