Саакашвілі зажадав гучного звільнення
Категорія
Політика
Дата публікації

Саакашвілі зажадав гучного звільнення

Саакашвілі зажадав гучного звільнення
Джерело:  interfax.com.ua

Глава Одеської облдержадміністрації Міхеїл Саакашвілі

 вважає, що новий уряд повинен звільнити главу Державної фіскальної служби Романа Насірова.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на

Інтерфакс-Україна

.


"Якщо Насіров залишиться ще на місяць, значить буде все так, як ми попереджали. Чи не місяць навіть - два тижні. Це означає, що контрабандна мафія остаточно здобула перемогу в Україні", - сказав політик на конференції "Тиждень структурних реформ в честь Кахи Бендукідзе" в Києві.


Саакашвілі зазначив, що влада Одеси значно полегшила для компаній митне оформлення товарів - частка вантажів, що оглядаються, скоротилася з 80% до 7%. Це привернуло на одеську митницю 95 нових компаній, а сірий імпорт сам "пішов" на інші митниці, або одеська митниця сама відмовилася від вантажів сумнівного походження.


Глава Одеської ОДА нагадав, що в Одеській області будується новий митний термінал, на якому оформлення контейнерів буде проходити дуже швидко, при цьому оглядатися буде 5-7% контейнерів, а поглиблений огляд буде займати не більше години. Він підкреслив, що Насіров виступає проти такого нововведення, і він повинен бути звільнений, оскільки в іншому випадку контрабанди не викорінити.


Раніше повідомлялося, що глава Одеської обласної державної адміністрації

Міхеїл Саакашвілі в прямому ефірі влаштував сутичку з Євгеном Червоненком, близьким другом президента України Петра Порошенка

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?