Смілива пародія на інтерв'ю Путіна підкорила мережі: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Смілива пародія на інтерв'ю Путіна підкорила мережі: з'явилося відео

Смілива пародія на інтерв'ю Путіна підкорила мережі: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

З'явився відеоролик, в якому змонтували відповіді президента Росії Володимира Путіна, які він давав в інтерв'ю, в смішну пародію.


Ролик оприлюднили 8 квітня на відео-каналі ValorMainStream, повідомляє ONLINE.UA.


"Проблема Німеччини в тому, що канцлер Німеччини - це просто не жінка, а по суті це рот і ж*па неймовірних розмірів. Така, що досягає, може досягати наших територій", - говорить президент РФ в відео.


Також в ролику присутній прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков, який говорить: "Коли заговорили про мої яхти, машини і палаци, якщо називати речі своїми іменами, у мене бомбануло. Це абсолютно такий некерований термоядерний процес. Це як у машини двигун йде в рознос".


Користувачі соцмережі оцінили жарт:


"Героя Росії тому, хто це зробив", - написав Evgeniy Shumskiy.


"Про Пєскова найкраща частина) спасибі за шикарний пуп, мужик!)", - додав ThomasFairness.


"-Россіюшка встала з колін. -Правда? - Та ні, звичайно! Хоч це і гірка правда, але я орнул)", - прокоментував Bane Star.


Обережно, ненормативна лексика!



Нагадаємо, як раніше повідомляв ONLINE.UA, російський телепроект  "Comedy Club" представив пародію на Путіна, за сюжетом якої до нього в гості нібито прийшов Гарік Бульдог Харламов.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?