У Києві цигани заселили одне із знаменитих місць: з'явилися фото
Категорія
Україна
Дата публікації

У Києві цигани заселили одне із знаменитих місць: з'явилися фото

У Києві цигани заселили одне із знаменитих місць: з'явилися фото
Джерело:  Сьогодні

Історичну місцевість Лису гору в Голосіївському районі Києва заселив циганський табір.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Сегодня.
Через деякий час місцеві жителі почали скаржитися на збільшену кількість крадіжок і зникнення речей. На місце виїхали представили Голосіївської РДА та поліція району.
Глава району Андрій Мартинчук розповів, що в таборі на момент візиту було 50 осіб, які приїхали з Закарпаття, серед них дуже багато дітей.
"Умови там страшні, діти живуть в наметах. Ми зараз вирішуємо питання про їх добровільний переїзд. Правда, вони дають згоду на переїзд, а через тиждень можуть повернутися знову", - сказав Мартинчук.
За його словами, тепер там постійно чергує поліція. У поліції кажуть, що опитали всіх дорослих жителів табору, ситуацію взяли на контроль.
Раніше повідомлялося, що соцмережі висміяли розгін ОМОНівцями так званого "газового бунту" циган в російському селищі Плеханово Тульської області.



Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?